El FC Barcelona ha golejat al Betis (0-5) en el Benito Villamarín aquest diumenge, en un xoc igualat fins el segon temps, moment en què els sevillans s'han enfonsat i han rebut els gols de Rakitic, Luis Suárez (2) y Messi (2).

Els d'Ernesto Valverde han tornat a mostrar la seva versió més letal en la segona part, després d'una primera part sense ocasions clares. Els de la Ciutat Condal han aprofitat les errades de l'Atlètic i València per allunyar-se a 11 i 14 punts en l'inici de la segona volta de la Lliga.

La primera part ha estat una batalla tàctica, sense gairebé oportunitats en les dues porteries.

A prop del descans, Vermaelen s'ha lesionat i ha precipitat la tornada de Samuel Umtiti en l'eix de la defensa. El Betis s'ha refet en els instants finals i ha allunyat al Barça de la seva porteria per arribar sense gols a la fi de la primera part.

Els blaugrana s'han fet amb el control sense massa problemes i l'exsevillista Rakitic seria el primer en marcar.

El gol ha fet mal als andalusos, que aviat rebrien un nou cop. Busquets recuperava i asistia ràpidament a Messi, que no dubtava davant Adán (0-2). El càstig no ha acabat aquí perquè Luis Suárez marcaria cinc minuts més tard.

Messi ha fet el seu segon a 10 minuts del final i Suárez ha tancat la golejada a un minut del final.

Fitxa tècnica

Reial Betis: Adán; Francis, Mandi, Javi García (Boudebouz, min. 77), Feddal, Durmisi; Joaquín, Fabián (Camarasa, min.88), Guardado, Tello; Sergio León (Rubén Castro, min. 73).

FC Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Vermaelen (Umtiti, min.43), Jordi Alba; Busquets (Deulofeu, min. 81), Rakitic, Sergi Roberto, André Gomes (Paulinho, min. 65); Messi i Suárez.

Gols: 0-1, min.59, Rakitic; 0-2, min.64, Messi; 0-3, min.69, Suárez; 0-4, min.80, Messi; 0-5, min.89, Suárez.

Àrbitre: Jaime Latre (C. Aragonés). Ha amonesat a Durmisi (min. 51), Feddal (min. 67) en el Reial Betis i a André Gomes (min. 21) i Luis Suárez (min. 67) en el FC Barcelona.

Estadi: Benito Villamarín.