Empat en el derbi gironí entre el Banyoles i el Llagostera B (1-1), en un duel on els locals necessitaven el triomf per sortir de la zona de descens. El conjunt d'Adam Fontes va finalitzar el matx amb regust amarg a causa del nombre d'ocasions fallades durant el transcurs del partit.

La primera meitat va ser dominada pels locals i en el minut 14, Adrià Casanova va aprofitar una errada defensiva dels visitants per estrenar el marcador. El migcampista blaugrana Ousman va realitzar un xut potent des de la frontal de l'àrea que va sorprendre a Bartrina poc abans d'arribar al descans per signar l'empat.

A la represa, la tònica del matx seguía i el Banyoles va generar més perill fins al minut 70. A falta de vint minuts per acabar l'enfrontament, els llagosterencs van fer un pas endavant i van tenir clares ocasions a pilota parada per emportar-se el triomf del partit.

La Jonquera va deixar escapar tres punts de les Forques contra un Júpiter necessitat, i ja acumula tres partits seguits sense guanyar.

El partit va començar molt fluix pels homes de Mármol, que als 17 minuts ja perdíen per 0-2 i van haver d'esperar fins al 25 per veure la primera aproximació amb perill a la porteria barcelonina, després que Uri rebutgés a córner un xut a la mitja volta des de la frontal d'Álvaro. Es va arribar al descans amb aquest marcador.

A la represa el partit va seguir amb la mateixa dinàmica, i no va ser fins al minut 65 que els gironins van començar a pressionar i a gaudir d'ocasions clares. Al minut 79, però, les aspiracions de remuntada es van esfumar. Una gran ocasió d'Albert Genís va ser refusada pel porter visitant a córner i en la jugada posterior, el contraatac barceloní va acabar als peus de Ferran, que va rubricar la sentència. En els darrers minuts de partit Müller va definir molt bé davant d'Uri per marcar el gol de l'honor i Alaminos, en una jugada posterior, va enviar la pilota al pal.