El lloretenc Jonathan Romeo (Lloret-laSelva) es va endur la cinquena edició del Cros de Maçanet de la Selva -vuitena prova del Circuit Gironí de Cros d'aquesta temporada- després de completar els 8.300 metres de la prova amb un temps de 29 minuts i 40 segons. Pablo Garcia (Pratenc) va creuar la línia d'arribada en segona posició després de firmar una marca de 31 minuts i 34 segons. El tercer calaix del podi també va ser per a un atleta de les comarques gironines, el corredor del CA Palafrugell, Mourad El Krichi que va entrar a la línia de meta després de 32 minuts i 10 segons.

Pel que fa a la categoria femenina, la vencedora va ser l'atleta banyolina Marina Guerrero (CA Manresa). Guerrero va ser la primera a arribar després de completar els 4.800 metres de la prova amb 19 minuts i 50 segons. El segon calaix del podi va ser per a Marta Sánchez (CA Granollers) amb una marca de 21 minuts i 25 segons. L'atleta grupista Alba Batlle va completar el podi després d'aturar el conòmetre amb un temps de 22 minuts i 17 segons.

La prova d'ahir a Maçanet de la Selva també va servir per proclamar els campions gironins de cada categoria d'aquesta temporada. Així doncs, Jonathan Romeo i Marina Guerrero es van convertir en els millors atletes gironins de la demarcació.

A falta de dues proves per completar el circuit, el lloretenc Jonathan Romeo segueix líder de la classificació general després d'aconseguir la victòria en quatre de les vuit proves disputades fins ara. En categoria sènior femení, l'atleta de Banyoles, Marina Guerrero també té a tocar el títol d'aquesta temporada del Circuit Gironí de Cros. Després de vuit proves, i haver-ne guanyat sis, continua líder de la competició demostrant el seu magnífic estat de forma.

La següent prova es disputarà aquest proper diumenge, 28 de gener, amb el 24è Cros de Riudellots de la Selva. Precisament aquesta prova servirà per disputar la cloenda de la puntuació del Gran Premi Consell Comarcal. El primer diumenge de febrer, és a dir, d'aquí a quinze dies, es disputarà la darrera prova d'aquesta temporada amb el 33è Cros de Caldes de Malavella.