Maverick Viñales, el pilot de Roses que competeix al Mundial de motociclisme, ha anunciat aquest mateix migdia la seva renovació amb Movistar Yamaha per les dues properes temporades. D'aquesta manera, l'empordanès continuarà en el mateix equip, que comparteix amb l'italià Valentino Rossi, fins el 2020.

Viñales ha donat ell mateix la notícia durant el transcurs de la presentació oficial del seu equip, a dos mesos perquè comenci el Mundial d'aquest 2018 i en què tant ell com Rossi optaran a la victòria final.

Aquesta serà la seva quarta temporada en MotoGP, després d'un any a Moto2 i de tres cursos a Moto3. En aquest últim cas, amb un campionat a la butxaca. Va ser el del 2013, quan corria per l'equip Team Calvo. Amb Yamaha, aquesta darrera temporada va signar un tercer lloc final. Va començar fort el campionat, imposant-se en tres de les primeres cinc curses, però va anar perdent pistonada a mesura que passaven els mesos.

En les seves dues anteriors experiències en MotoGP, en aquesta ocasió amb Suzuki, va signar un dotzè i un quart lloc, el 2015 i 2016 respectivament.