La Federació de patinatge va anunciar dimarts a la nit l'ordre de sortida de les diferents categories del campionat provincial de grups de xou que es celebrarà diumenge a Fontajau. En grups grans el CPA Girona, vigent subcampió del món, sortirà per davant del CPA Olot, campió mundial. L'equip de Nuri Soler presenta un disc titulat Soc aquí, mentre que les noies de Ricard Planiol estrenaran a Fontajau la coreografia Sense opcions. La competició l'obrirà l'AE Fornells amb Provoca'm i la tancarà el CP Llagostera amb Anhel emmascarat.

Seran poc menys de quatre inteses hores de patinatge les que es podran viure diumenge a Fontajau, amb l'estrena dels nous discs de tots els clubs de la demarcació. N'hi competiran una vintena, entre les diferents categories, de quartets, petits, juvenils i grans. Els quartets obriran el campionat a 2/4 de 5 de la tarda, a continuació vindran els grups petits, tot seguit els juvenils, i els grans seran els darrers de competir a partir de 3/4 de 7 del vespre.

A banda de la pugna entre el CPA Girona i el CPA Olot en grups grans el campionat provincial, on es posen en joc les places per al campionat català, d'altres focus d'interés seran el CP Bescanó en grups juvenils, que va guanyar el bronze europeu el 2017, i en el PA Maçanet, la gran revelació de l'any passat en grups petits, que va guanyar la plata al Mundial. Les selvatanes presentaran un disc titulat Rat lab.