L'Espanyol va sol·licitar ahir a la Comissió Antiviolència que estudiï les declaracions dels jugadors del Barça, Gerard Piqué i Sergio Busquets, així com també els insults i càntics que va entonar la Grada d'Animació del Camp Nou durant el partit de dijous, corresponent a la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei.

En el seu escrit, l'Espanyol demana l'obertura d'una investigació per les paraules de tots dos jugadors i pels càntics, «per si són constitutius de manifestacions que inciten a la violència, el racisme, la xenofòbia i la intol·lerància a l'esport».

Piqué es va referir a l'equip blanc-i-blau com «Espanyol de Cornellà», mentre que Busquets va dir que l'Espanyol havia celebrat la victòria en el partit d'anada «com si haguessin passat ronda». Segons el mateix escrit, pel que fa als càntics ofensius, al Camp Nou s'haurien sentit, entre d'altres coses, crits de «Mort a l'Espanyol, «Odi a l'Espanyol», «Periquitos bastards», «Periquitos, sou dels xinesos», «Periquito, recorda, ets una merda» i «fills de puta de l'Espanyol».