El Bordils va encadenar ahir la segona victòria consecutiva, davant l'Agustinos d'Alacant, per 28 a 21. Tot i així, els de Sergi Catarain continuen a un punt de la zona de descens després de la victòria del Villa de Aranda a la pista del Lanzarote (23-25).

El tècnic bordilenc va plantejar una defensa 6-0 que va ser molt contundent i va tancar les línies de passada al seu home referència. A més, el porter blanc-i-verd també va estar fi sota els pals.

Això va fer que després d'uns 15 primers minuts amb intercanvi de gols, els locals van començar a distanciar-se al marcador i anar alternant avantatges de tres i quatre gols fins arribar al descans amb el marcador d'11 a 7.

En la represa, els blanc-i-verds van sortir una mica relaxats i Catarain va haver de demanar temps mort per mirar de reestructurar l'equip.

Jordi González va parar un penal i aquest va ser el punt d'inflexió, que va fer que el Bordils és tornés a ficar dins el partit i augmantés l'avantatge respecte al rival.

Als 17 minuts de la segona part els de Catarain dominaven per set gols (22-15), un avantatge que no abandonarien fins al final del partit, que va acabar amb 28 a 21 al marcador.

Els màxims golejadors del partit van ser els locals Oriol Márquez i Arnau Palahí, tots dos amb 6 dianes.

Sergi Catarain va declarar estar content per la victòria perquè «vam acabar la primera volta amb un triomf i hem començat la segona amb victòria davant un rival que allà ens va guanyar i ara tenim l' average a favor».

Així i tot, l'entrenador gironí no estava gaire content amb els resultats que es van produir en la jornada d'ahir perquè el Bordils continua a un punt del descens. Però es va mostrar positiu perquè «són equips que han venir a casa» tot i que va concloure que «serà molt complicat» i que platejaran la setmana amb l'objectiu d'anar a guanyar a la pista del Sinfin.