El pilot espanyol Fernando Alonso va completar aquest diumenge les 24 hores de Daytona amb el vehicle de l'equip United Autosports en 38ª posició. L'estrena de l'asturià en una cursa de resistència es va veure estroncada per un recurrent i perillós problema amb els frens, malgrat competir per moments pel podi en una 56ª edició en la qual Cadillac va complir amb el seu favoritisme.

Compartint el cotxe 23 de l'equip de l'amo de McLaren juntament amb Lando Norris i Phil Hanson, el doble campió del món de Fórmula 1 va gaudir d'una millora del seu monoplaça pel que fa als entrenaments de la primera setmana de gener i de la qualificació del dijous. No obstant això, la duresa de la prova va passar factura amb el pas de les hores, amb els frens com a principal obstacle.

"L'experiència és positiva", va dir un Alonso que sens dubte va saldar la seva ambició per explorar les grans cites de l'automobilisme, amb la ment en Le Mans i la Triple Corona. Després de competir a les 500 milles d'Indianápolis l'any passat, l'asturià va donar el salt a la modalitat de resistència