Anna Jòdar, la base del GEiEG GVC Gaesco, va tornar a demostrar el cap de setmana passat que té un canell a prova de triples reeditant el títol al concurs de tirs de tres punts de l'All Star de Copa Catalunya celebrat a Sabadell, superant en la final Sònia Pascual (Unilever Viladecans).

El lideratge del Grup 1 de la Copa Catalunya femenina de bàsquet es podria decidir dissabte a Girona. El GEiEG, actual segon classificat de la competició rep al líder, el Cerdanyola, quan només resten quatre jornades per tancar-se la primera fase de la competició. Les grupistes ja estan classificades per la fase d'ascens. L'equip de Joan Pau Torralba està una sola victòria del conjunt vallesà, que a més compta amb un average favorable de +11 el partit d'anada.

Les grupistes reprenen la competició després de l'All Star que el cap de setmana passat es va celebrar a Sabadell i en què la base gironina Anna Jòdar va tornar a guanyar el concurs de triples per davant de la jugadora de l'Unilever Viladecans Sònia Pascual. Jòdar va convertir 13 llançaments en una final que «va acabar bé, encara em va costar molt entrar en la competició. Al prinicpi estava nerviosa perquè no m'entraven els llançaments, sabia que em costaria però vaig anar agafant confiança», explica.

A diferència de la temporada passada, en aquesta segona edició de l'esdeveniment, la base gironina també va participar en el partit de l'All Star juntament amb la seva companya d'equip Janina Pairó, les dues dirigides pel tècnic del GEiEG, Joan Pau Torralba. La representació gironina es va completar amb la participació de Helena Trabal (Bencriada Banyoles) i Sílvia Diao (Lliçà d'Amunt). Sobre la jornada, Jòdar assegura que «estava molt ben organitzada i hi va haver molt public. És important que es doni suport a aquestes categories».

Jòdar, natural de Roses, va arribar a l'Uni Girona a l'edat de preinfantil, arribant a debutar al primer equip, tant a la Lliga Femenina com a l'Eurolliga. Aquesta temporada té fitxa amb el GEiEG de Copa Catalunya, on és una de les jugadores més destacades d'un bloc que aspira al lideratge del seu grup.