Partit de molta intenstitat el que es va viure ahir a Santa Coloma, però amb poca fluïdesa atacant i el 0-0 final reflecteix el que es va viure damunt la gespa. Abans del partit es va guardar un minut de silenci per Pere Juanola, que va morir als 73 anys i que havia estat jugador del Farners entre la dècada del setanta i vuitanta i posteriorment entrenador del primer equip i del juvenil.

Un solitari gol a la segona part va fer que el Lloret perdés ahir a casa davant el segon classificat, el Manresa, que fa sis partits que no cau. Els gironins, després de perdre tres partits seguits, són onzens a cinc punts de la zona de descens, i segons els resultats d'avui podrien acabar a dos punts.

Tot i avançar-se al marcador, el filial del Llagostera va empatar ahir al camp de la Unió Esportiva de Vic (1-1) i acumula tres partits sense conèixer la derrota. Amb el punt sumat en té 28 i es troba a la novena posició de la classificació amb els mateixos punts que el rival d'ahir.