Els Eagles de Filadèlfia han vençut aquest matinada els Patriots de Nova Anglaterra per 41-33 a la Super Bowl de la NFL celebrada a Minneapolis, a l'estat de Minnesota.

La defensa dels Eagles li ha pres la pilota a l'estrella dels Patriots Tom Brady quan faltaven dos minuts per acabar el partit i han deixat el matx vist per sentència perquè els de Filadèlfia sortissin victoriosos.

Després, amb un minut en el rellotge, els Eagles s'han arriscat a expulsar la pilota i amb un field goal de 45 iardes del novell Jake Elliott han segellat el marcador 41-33.

Els Eagles semblaven que estaven destinats a guanyar, ja que faltant dos i mig minuts han aconseguit el TD decisiu de Zach Ertz després d'una passada d'11 iardes del mariscal Nick Foles per anar-se'n escapar-se 39-33.

Filadèlfia ha alçat el trofeu per primera vegada després de dues aparicions prèvies a la Super Bowl sense èxit, mentre que els Patriots s'han hagut de quedar amb les ganes d'endur-se el títol per sisena ocasió.

L'MVP (jugador més valuós) del Super Bowl ha sigut el mariscal de camp dels Eagles, Nick Foles.