El Palamós mirarà de posar fi a la ratxa de vuit partits sense conèixer la victòria a casa aquest migida (12 h). No ho tindrà fàcil, ja que al davant tindrà el líder del grup cinquè de Tercera Divisió, l'Espanyol B, que encara no ha perdut en les 24 jornades de competició tot i que fa dos partits seguits que empata.

Els pronòstics donen tots els favoritismes a l'Espanyol B contra un Palamós que fa gairebé tres mesos que no guanya tot i els últims tres empats seguits, però, el tècnic, Pitu Batlle, confia a celebrar la seva primera victòria en una banqueta de la Tercera Divisió.

Per contra, una derrota o un empat dels palamosins els podria fer caure en zona de descens si el Granollers guanya al camp del Sant Andreu.

Pel partit d'avui, el tècnic escalenc recupera a Sergio Garcia i Medina, però, perd Àlex Campos per lesió. El club ha declarat el partit com a 'Dia del soci' perquè tots els associats puguin portar un acompanyant que entrarà gratuïtament.

Per altra banda, el Figueres visita aquesta tarda (17h) el camp del Terrassa, un equip que està a dos punts de les posicions de play-off d'ascens a Segona B. El tàndem format per Yeto i Damià ha guanyat els dos partits que han disputat fora de Vilatenim.

Els figuerencs són catorzens a la classificació a 13 punts de la zona de descens després de sumar 7 dels últims 12 punts en joc.

En el partit disputat a Vilatenim els egarencs es van imposar per un clar 1-3.