El Llagostera li va fer passa malament al líder del grup tercer de la Segona Divisió B en el partit que ahir els va enfrontar al Municipal. Els gironins van ser millors que el Mallorca i van gaudir de més i més bones ocasions per endur-se la victòria, però el pal, el porter Manolo Reina i la falta d'efectivitat van evitar que sumessin tres punts més que merescuts.

Els d'Òscar Álvarez tenien clar quin tipus de partit havien de plantejar contra un rival que únicament ha perdut un partit aquesta temporada i des del minut 1 van aconseguir que els balears se sentissin incòmodes sobre el terreny de joc. De fet, l'equip de Vicente Moreno només va inquietar el porter Marcos en un llançament de falta llunyà de Salva Sevilla. El primer avís dels locals va arribar al minut 10, amb una rematada de volea d'Eizmendi que va tocar al travesser. Va ser l'única ocasió clara de la primera meitat, que es va acabar amb l'expulsió del visitant Álex Lópex per una agressió a Facundo Guichón després d'una picabaralla a l'interior de l'àrea.

A la represa, amb un home més, el Mallorca va intentar donar un cop d'efecte amb un llançament de falta que gairebé sorprèn el porter Marcos. La resta va ser un monòleg dels gironins, que fent una bona pressió al mig del camp van poder agafar el Mallorca en més d'una ocasió a contrapeu. Fruit d'això, al minut 64, Guichón va completar una bona jugada col·lectiva amb una rematada perillosa que la defensa va rebutjar. Quatre minuts més tard, va ser Pau Bosch qui va estar a punt d'avançar el seu equip amb una rematada de cap a la sortida d'un córner. A un quart d'hora del final de l'enfrontament, novament Guichón va rematar al pal una centrada des de la dreta d'Eizmendi i, a la jugada següent, va ser Pablo Sánchez qui, després de regirar-se a l'interior de l'àrea, va obligar Manolo Reina a fer una gran intervenció.

Fins al final, la por de perdre el punt que estaven sumant els dos conjunts es va traduir en el fet que no es veiessin més ocasions de gol a cap de les dues porteries i el més destacat va ser el debut de Sergi Arimany amb la samarreta del Llagostera. L'empat serveix als gironins sumar 29 punts a la classificació, tres més que l'Olot, que en plaça de promoció de descens és el primer equip en perill. El proper cap de setmana els llagosterencs visiten el camp del Mestalla.