L'Spar Citylift Girona ha sumat aquesta tarda a la pista del Gernika la setzena victòria de la temporada a la lliga. No ha estat fàcil. Més aviat tot el contrari. Tot i arribar al descans guanyant de dos (35-37), i d'haver anat dominant gairebé sempre durant la primera part, la realitat és que a la represa, les locals han agafat una màxima de nou punts amb un parcial de 13-2 (48-39).

Per sort, les de Surís han sabut reaccionar a temps. Un gran treball en defensa, i un bon joc coral de tot l'equip han permès arribar al final del tercer quart amb l'electrònic igualat (56-56). A l'últim període, l'Uni ha estat excel·lent en tots els sentits. El bon joc de les de Fontajau ha permès seguir amb la bona ratxa i en un obrir i tancar d'ulls les de Surís han posat el 58-66 a l'electrònic, per acabar guanyant, 67-79.

Les millors de l'Uni Girona han estat Evans amb 21 punts i 7 rebots, seguida per Maria Conde amb 17 punts i Mendi amb 14.