L'equip d' ultimate frisbee gironí Tramuntana va participar aquest cap de setmana en el Campionat d'Espanya Women 2018 celebrat a la platja del Cabanyal de València. Tramuntana va acabar en una meritòria 9a posició tenint en compte que va haver de jugar quatre partits el dissabte i tres el diumenge amb només 7 jugadores. En la categoria femenina hi van participar un total de 19 equips de tot el territori nacional i les campiones van ser les jugadores de l'equip de la Corunya Parrochas, que es van imposar a la final a Crema Catalana de Barcelona.

El Tramuntana Girona va començar la jornada de dissabte amb una derrota (6-8) contra el Mubidisk Lanzarote. El següent partit va acabar amb victòria després de superar el CasalletesValènciaper 9 a 10. Finalment, el resultat del tercer partit de dissabte també va ser advers. Va ser una derrota de nou contra el Mubidisk Lanzarote (12-7). Diumenge, és a dir, ahir, el Tramuntana Girona es va desfer del Quimera Salamanca (7-9), i del Croquetas Saragossa (1-11).

El proper estiu l'equip s'enfronta a un repte major, el Campionat del Món d' ultimate frisbee (WUCC 2018), que enguany se celebra del 14 al 21 de juliol a Cincinnati (Estats Units). Disctèrics és el primer equip català de la història a arribar a la màxima competició en aquest esport. L'equip volarà a Ohio el 12 de juliol i competirà amb els millors equips del món durant una setmana. Per a l' ultimate gironí és tot un orgull poder participar en aquest campionat que els pot impulsar internacionalment, segons expliquen des del mateix club.