El primer torneig de pàdel Diari de Girona tindrà també diverses activitats complementàries: hi haurà també tot un seguit d´activitats lúdiques per a tots els públics, concentrades el cap de setmana del 17 i 18 de març. «La idea és que tant l'activitat dels grans com la dels petits, siguin a la mateixa hora aproximada. Serà el dissabte dia 17 de març, d´11 a 13h del matí i a continuació farem el pica-pica o càtering de 13 a 15h», explica Edgar Oliver.

Pel que fa a l'activitat dels grans, hi haurà dos torns amb un descans de 15 minuts al mig. La primera activitat serà l'anomenada Sh'bam, relacionada amb el ball, d´11 a 11,45h. La segona activitat serà Balance, una fusió del ioga, el taichi i el pilates, de 12 a 12,45h.

Les activitats van adreçades tant als jugadors/es del torneig com a la gent que no hi hagi pogut participar. Oliver destaca que «volem que pares, mares i fills estiguin entretinguts el matí del dissabte, ja sigui jugant el torneig de pàdel, o atenent les propostes del personal de fitness i els tallers. A banda hi haurà una activitat de lleure per petits», assegura el director esportiu del x3.

El club va fer 6 anys l´octubre passat. Disposa de 8 pistes de pàdel, 4 d'elles a indoors (dins la nau o interiors) i 4 outdoors (a l'exterior). També hi ha una sala de fitness, una sala d'activitats dirigides, una sala d'entrenament personal, una sala de quiromassatge, piscina exterior, una propia botiga de pàdel i servei de bar-restaurant.