Derrota clara i sense pal·liatius del Llagostera al camp de l'Elx. Tot i que el camp i el rival no eren objectiu fàcil per refer-se del cop de fa una setmana contra el Lleida Espotiu, la realitat és que el conjunt llagosterenc no va tenir pràcticament cap mena d'opció de treure alguna cosa positiva del seu desplaçament a terres alacantines. Els locals van ser molt superiors als gironins que, amb la desfeta, se situen quatre punts per sota de la permanència directa quan queden deu jornades per disputar-se.

L'Elx estrenava entrenador i des del primer minut van sortir a guanyar. En un estadi tan gran i imponent com el Martínez Valero, el Llagostera va tenir ben poques opcions en atac en els primers 45 minuts davant un rival que va arribar amb perill a la porteria defensada per Marcos, encara que no va tenir encert en la definició final. L'extrem Collantes va ser un dels jugadors locals més participatius en el primer temps, abans d'haver de ser substituït per lesió, i va portar de corcoll una defensa llagosterenca que es va multiplicar per evitar el primer gol dels valencians. De fet, l'Elx no va donar treva i a banda de crear una vegada rere l'altra perill a la porteria gironina, va evitar qualsevol intent llagosterenc d'avançar-se al marcador.

El gol de Josan als cinc minuts de la represa va fer molt mal al Llagostera. Després de 45 minuts de resistència, l'Elx aconseguia perforar la porteria de Marcos i això va caure com una llosa sobre l'equip blaugrana, que seguia sense apropar-se amb perill a la porteria defensada per José Juan. El partit es va tancar definitivament a vint minuts del final, quan Nino, l'experimentat davanter local, aprofitava l'assistència d'un exllagosterenc com Benja Martínez per superar Marcos i anotar el 2 a 0 definitiu,

L'Elx va mantenir sense dificultats el marcador fins al xiulet final de l'àrbitre. Amb la derrota, la tercera consecutiva, el Llagostera es manté en descens directe, a dos punts de la promoció i a quatre de la salvació. Diumenge, duel vital, a casa, en el derbi contra l'Olot.