Falten pocs dies perquè arribi una de les fites més esperades per als amants de l'esport: el primer torneig de pàdel de Diari de Girona. La cita, que tindrà lloc del 12 al 18 de març a les instal·lacions del x3 Club Girona Pàdel & Fitness de Sant Gregori, comptarà amb obsequis per a tots els participants i activitats lúdiques. L'acte està patrocinat per Oliva Motor Girona i l'espònsor és Agenthia Serveis Immobiliaris.

Del dilluns 12 al divendres 16 de març, a la tarda, es duran a terme els partits classificatoris, mentre que el dissabte tindran lloc les semifinals. El gran dia serà el diumenge 18 de març, quan es disputaran les finals de les diferents categories. També hi haurà una xocolatada benèfica de la mà de la fundació Oncolliga, de les 9.30 a les 11 h. La jornada es clourà amb l'entrega de premis.

L'organització atorgarà als jugadors un Welcome Pack on podran trobar la samarreta del torneig, beguda i aliments. Frit Ravich aportarà les seves saboroses patates, Haribo els seus dolços, Colnatur els seus suplements energètics, Aquarius els seus refrescos, Montes Lara les seves magdalenes i Gozalbo la seva fruita.

A banda, entre tots els participants, se sortejaran el diumenge diferents premis: un viatge a una ciutat d'Europa amb Level Travel, una estada d'una nit al Balneari Vichy Catalan (on s'inclou una nit a una habitació doble superior, esmorzar i un circuit de 60 minuts), dos menús dels àngels de cap de setmana al restaurant Siloc i tres hores de relaxament al Centre Lúdic Termal Magma.

Durant el cap de setmana també es duran a terme diferents activitats lúdiques que complementaran els partits del torneig de pàdel. El dissabte al matí s'instal·larà una carpa amb activitats per als més petits a càrrec de Tic Tac, de les 9 a les 12 h. I per als adults es durà a terme una sessió de Sh'bam, una activitat lúdica de ball que es realitzarà de les 11 a les 11.45 h; i tot seguit, una sessió de Balance (una fusió del ioga, taitxí i pilates) que començarà a les 12 i finalitzarà a les 12.45 h. Aquestes sessions les desenvoluparan professionals del club x3 i estan obertes a tothom.

Les activitats lúdiques finalitzaran amb un càtering on el carnisser Xevi Estrach de Sant Gregori preparà la seva carn a la brasa i també hi haurà pa amb tomàquet a càrrec de la pastisseria La Noguera. A més, l'empresa La Croket aportarà la seva gran varietat de croquetes. Cal destacar que tots els plats seran gratuïts per als participants al torneig.

Durant tot el dissabte, a més, l'empresa Oncolliga vendrà objectes de bijuteria per un mòdic preu per a tota la gent que vulgui col·laborar amb la fundació. Així mateix, l'empresa Carns Estrach oferirà una gran varietat dels seus productes i una part de la seva captació econòmica anirà destinada també a la fundació Oncolliga.

El campionat té caràcter social i està obert a participants majors de 16 anys. Hi haurà tres categories: la masculina, la femenina i la mixta, i es podrà participar en una o dues. En cada una hi haurà tres divisions en funció del nivell dels jugadors. Els partits es jugaran a tres sets i cada parella participant tindrà garantits dos partits. El format de competició és de quadre eliminatori més fase de consolació. Tots els interessats s'han d'inscriure al x3 Club Girona Padel & Fitness. Hi ha temps fins demà divendres, 9 de març, a les 10 del matí. Per als socis del club i els subscriptors del Diari de Girona el preu és de 22 ? (una categoria), o 25 ? (dues categories); per als no socis ni subscriptors, els preus són 26 i 30 ?. Una part de la recaptació anirà destinada a l'Oncolliga Girona.