El XVII Campionat d'Espanya de Grups de xou Grans i Petits de patinatge artístic es disputarà entre avui i demà a Avilés amb la presència d'una nodrida representació gironina. La prova es podrà veure en directe al nou canal de retransmissions de la Reial Federació Espanyola de Patinatge: FEP-TV.

El campionat arrencarà avui amb les actuacions dels Grups-de xou Petits, a partir de les 17:00 hores de la tarda. Abans, a les 16:00 hores, se celebrarà l'obertura del campionat. Posteriorment, demà dissabte, es duran a terme les actuacions dels Grups de xou Grans, a partir de les 17:30 hores. L'obertura es realitzarà a les 17:00 hores i la cloenda del torneig a partir de les 20:45 hores.

Avui en la competició de grups petits el patinatge gironí hi tindrà de representants el PA Figueres, el FD Cassanenc i el PA Maçanet (un dels favorits a la victòria). En grups grans demà buscaran el títol el CPA Olot, el CPA Girona, l'AE Fornells i el PA Figueres. Garrotxines i gironines són les vigents campiones i subcampiones de Girona i Catalunya, respectivament, aquest 2018. El campionat d'Espanya repartiràels bitllets per a l'Europeu, la següent estació de la temporada per als clubs d'aquesta disciplina.