Després de perdre la setmana passada a casa en el derbi davant el Lloret (4-5), el Palafrugell va tornar a perdre a la pista de l'Igualada per un contundent 5-0.

Va ser un partit que es va començar a decidir a partir del minut 11 de partit, quan César Vives marcava l'1-0 al marcador.

Abans del descans, els locals van tornar a marcar. Va ser a falta d'un minut i mig per arribar al final de la primera part, quan Miquel va fer el 2-0.

4 minuts després de la represa, Pla posava el 3-0 al marcador, cosa que feia gairabé impossible la remuntada per als gironins.

Més impossible va ser quan, a falta de 18 minuts per acabar el partit, Ribot va fallar un penal que hagués suposat el 3-1 i posat els de Xavier Garcia dins el partit.

Méndez, amb un doblet, va ser l'encarregat de tancar el partit i posar el 5-0 al marcador.

Aquest resultat deixa el Palafrugell a 10 punts de la permanència a falta de vuit partits per acabar la temporada. 10 punts que poden ser més si el Vic supera l'Asturhockey, últim classificat, en un partit que es disputarà dimarts al vespre.