El FC Barcelona Lassa va superar (94-72) el Reial Madrid al Palau Blaugrana, aconseguint una nova dosi de confiança davant el desenllaç de la temporada a costa del líder i etern rival, com va passar a la Copa del Rei i dues setmanes després d'un altre Clàssic ben diferenciat a l'Eurolliga. Svetislav Pesic va corregir errors respecte a aquell daltabaix europeu en què va caure el Barça per 27 punts. De nou amb baixes però amb una cara ben diferent, el quadre local es va desfer amb molta contundència del Madrid.

Un 2 de 20 en triples va tenir gran part de la culpa de la desfeta blanca, així com la gran defensa local i l'encert d'homes com Heurtel (21 punts i 22 de valoració) i Oriola (17 i 20). A la mitja part, després d'un intercanvi de cistelles, l'equip de Pesic va aconseguir agafar un marge de 16 punts per anar a vestidors i a la represa, els de Laso només van anotar una cistella de camp en el tercer quart.

El Barça no va voler aixecar el peu de l'accelerador fins al final, com no ho va fer el Madrid fa dues setmanes, per tancar una victòria contundent i justa sobre els blancs, la més àmplia en els últims nou anys, que redobla la confiança dels blaugrana a la recerca del títol de Lliga. Un avís per a un Madrid encara sobrat al primer lloc però amb l'exigència de l'Eurolliga que no té el Barça.