Derrota de l'Espanyol ahir a la nit al camp del Betis (3-0) després que els de Quique Sánchez Flores haguessin encadenant set jornades sense perdre en Lliga.

En el primer temps, els blanc-i-blaus es van replegar al darrere i van mirar de sortir al contraatac a la mínima ocasió que tinguessin. Però els verd-i-blancs van saber dominar bé el partit i robar en les sortides rivals.

El primer gol va arribar al minut 34, quan Boudebouz va fer una centrada a l'interior de l'àrea que Granero va fallar en rebutjar, i Junior, amb el cap, va enviar la pilota al fons de la xarxa en una acció on Pau López hagués pogut fer més per atrapar la pilota. Als 10 minuts de la represa, Boudebouz va fer una jugada personal i va creuar un xut amb l'esquerra des de dins l'àrea per fer el 2-0.

Després, els catalans van voler reaccionar i van tenir alguna ocasió després en diverses jugades a pilota aturada, però es van trobar amb el 3-0 al minut 69, quan Francis va sentenciar el partit pels andalusos. Les curiositats del partit van ser que la llum va marxar dos cops per pocs segons del Benito Villarín i que els aspersors es van posar en marxa en ple partit. L'Espanyol, amb la derrota, diu adeu al seu somni europeu.

Amb la victòria, el Betis empata a 43 punts amb el Girona a la classificació. Tot i així, els de Machín continuen en setena posició per diferència de gols. Els de Quique Setién només passarien a la setena posició en cas que els gironins perdessin aquesta nit per vuit o més gols al Santiago Bernabéu.