La primera edició del Torneig de pàdel Diari de Girona ja és història. Diumenge, les finals de les diferents categories, van tancar una competició que durant set dies va centrar tots els focus a les instal·lacions del x3 Pàdel & Fitness de Domeny. Paral·lelament a l'entrega dels premis als millors classificats, també es va sortejar una autèntica pluja de regals entre els inscrits. A l'acte hi van assistir el director esportiu de x3 Pàdel & Fitness, Edgar Oliver; la directora comercial del Diari de Girona, Anna López, i la cap de Publicitat, Cati Garcia.

D'aquesta manera, Josep Maria Fauró va endur-se l'estada al balneari Vichy de Caldes; Joan Nicolàs va ser afortunat amb un viatge, Ari Berdala es va endur una entrada plena de tres hores al centre termal Magma de Santa Coloma de Farners, i Agustín Jerez un sopar per a dues persones al restaurant Siloc. També van tenir premi Albert Estrach, Aleix Barana, Miquel Aranda, Iban Ribot, David Mayo i Dani Bravo: un lot de croquetes cedit per la Croket.

Aquests premis s'afegeixen als que van rebre els campions de les diferents categories del torneig. Carlos Montes i Xevi Ramos, que van superar en la final la parella formada per Eduard García i Edgar Oliver, van ser els millors a la Primera masculina. A la Segona el títol se'l van apuntar Albert Estrach i Sergi Cruz . A la tercera categoria masculina els triomfadors van ser Jordi Utiel i Mario Colomer, després de superar Josep Coll i Joan Nicolàs a la final.

En la categoria mixta el títol va ser per a la parella formada per Ari Berdala i Eloi Giraut, vencedors per davant de Josep Maria i Blanca Herrera. A la Segona divisió, Iban Ribot i Mónica González van superar Rai Planells i Ivet Prohias. I en la tercera categoria, la victòria va caure del bàndol de Pol Murciano i Alba Sánchez per davant de Xoni Mata i Edgar Barceló. Finalment, en la categoria femenina, el títol se'l van adjudicar Susana Barnó i Cristina Isamat, superant a la final la parella formada per Maria Franco i Judit Cartaño.

El I Torneig de pàdel Diari de Girona es va disputar al llarg de tota la setmana passada a les instal·lacions del x3 Pàdel & Fitness amb un centenar d'inscrits i una seixantena de parelles competint.