Gerard Piqué va treballar ahir al gimnàs de Las Rozas i és poc probable que jugui demà l'amistós que Espanya disputarà a Alemanya de preparació per al Mundial. El central del Barça es va absentar de la sessió de dimarts per un procès febril (a més també arrossegava molèsties a la cama) i ahir, tot i estar més recuperat, encara no es va integrar al grup.

L'entrenament va començar un quart d'hora tard perquè la FIFA va presentar-se a Las Rozas per fer un control sorpresa als internacionals de La Roja.

Mentretant, a Barcelona, l'aturada de seleccions ha deixat buit el vestidor del primer equip. Per aquest motiu Ernesto Valverde va optar per muntar una sessió de treball amb la plantilla del Barça B que dirigeix Gerard López. Sergi Roberto, Paco Alcácer, Aleix Vidal, Nélson Semedo, Denis Suárez i Thomas Vermaelen són els únics jugadors del primer equip que s'han quedat a Barcelona. Dimarts la plantilla va treballar en un grup reduït però ahir el preparador va preferir confeccionar una sessió amb el filial.

Els sis futbolistes es van unir d'aquesta manera a la plantilla del B per poder treballar en un grup més nombrós dirigit conjuntament pels dos entrenadors a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.