El Girona va començar ahir a preparar la visita del Llevant en el retorn a la Lliga aquest dissabte a Montilivi (13.00). Els jugadors blanc-i-vermells van realitzar una doble sessió de feina al matí al gimnàs de l'estadi i a la tarda van treballar al camp annex. Pablo Machín no va poder comptar amb els jugadors que ahir tenien partits amb les seves seleccions (Michael Olunga, Pablo Maffeo, Aleix Garcia, Bernardo Espinosa i Johan Mojica) ni tampoc amb Cristhian Stuani, a qui, en principi, s'espera avui. El davanter uruguaià tornava de la Xina, on va proclamar-se campió de la China Cup dilluns en imposar-se a Gal·les a la final del torneig per la mínima (0-1).

El club no va informar si Yassine Bounou havia pogut participar en la sessió d'entrenament. El porter marroquí, a Girona des del cap de setmana, es va lesionar muscularment a l'adductor llarg de la cama esquerra en el partit al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid (6-3) i la seva participació dissabte és dubtosa. Caldrà veure si avui el marroquí s'entrena amb la resta dels seus companys o bé ho fa al marge. Si no pogués jugar, Gorka Iraizoz seria l'encarregat de suplir-lo.

Mentrestant a Orriols, les dues victòries consecutives amb Paco López a la banqueta han donat molt d'oxigen a un Llevant que torna a tenir un bon coixí respecte al descens (6 punts). Ahir, el central Sergio Postigo reconeixia que «haver guanyat els dos partits contra Eibar i Getafe fa que no haguem d'encarar cada partit com una final. Juguem sense la pressió que no podem fallar com abans».