L'entrenador del Barça, Ernesto Valverde, considera que la sobrecàrrega als adductors de Leo Messi que li va impedir jugar els dos partits amistosos d'Argentina contra Itàlia i Espanya «no és important» i que, a manca de les proves a què serà sotmès avui, confia a poder comptar amb ell contra el Sevilla.

«A Messi no el veurem fins divendres, però em sembla que no és important. Estic tranquil, perquè ell es coneix molt bé», va assegurar ahir Valverde en la presentació de la 14a edició del llibre solidari Relats Solidaris: l'esport, que té com a beneficiària l'ONG Proactiva Open Arms. «De moment no sabem res», va comentar sobre l'estat físic de Messi, que no va arribar a jugar cap dels dos amistosos d'Argentina per una sobrecàrrega muscular, o de Marc-André Ter Stegen, que sí que va jugar amb Alemanya.

Qüestionat per si li preocupa que Messi no pugui guanyar el Mundial 2018 amb l'Argentina i com pugui afectar el Barça, ho va negar. «Tots no guanyaran el Mundial. Ens agradaria que guanyessin alguns, ja veurem. No hi ha res guanyat per la selecció espanyola ni res perdut per Argentina», va assenyalar després de la golejada d'Espanya a l'Argentina (6-1).

D'altra banda, Lucas Digne pateix una lesió a la cuixa esquerra que el farà estar unes tres setmanes de baixa, de manera que es perdrà els pròxims partits. Digne es va lesionar en l'amistós que França va disputar contra Colòmbia divendres.