El 14è Torneig Vila de Peralada, que acull, des d'ahir i fins demà vuit equips alevins d'arreu del món, va donar el tret de sortida amb la disputa de les dues primeres jornades del campionat, on els principals favorits no van fallar i van superar els seus rivals abans de disputar, aquest matí, l'última jornada de la lligueta dels dos grups que formen el quadre de competició i jugar, a la tarda, els enfrontaments de semifinals.

El conjunt local, el Peralada, enquadrat en el grup B, va empatar a un gol davant l'equip californià De Anza Force i, a la tarda, va caure davant el Reial Madrid (9-1). El conjunt blanc va derrotar també el Cornellà per 4 a 1. Avui es disputaran els partits entre el Peralada i el Cornellà i el Reial Madrid contra el De Anza Force.

Pel que fa a l'altre equip gironí, el Llagostera, enquadrat al grup A, va perdre els dos partits que va disputar: davant l'Inter México (0-1) i el Vila-real (5-1). Un dels favorits per emportar-se el 14è Vila de Peralada és el Barça, que va guanyar el Vila-real (4-2) i l'Inter México (7-0). Els partits d'avui en aquest grup son Inter México contra el Vila-real i FC Barcelona contra el Llagostera, tancant la fase de grups.