El més destacat del torneig Costa Brava Girona Bàsquet és el nivell ofert pels diferents clubs participants, un nivell alt que es tradueix en partits molt intensos i vibrants. En la jornada d'ahir, preludi de les grans finals que s'han de disputar en la jornada d'avui cal destacar la gran sorpresa, el Granollers, que va aconseguir colar-se a la gran final. Primer va desfer-se de l'Academia lituana Sabonis per aconseguir fer-se amb el primer lloc del seu grup i després va derrotar l'Alba de Berlin per accedir a la final on jugarà contra l'Ulm alemany.

També cal destacar el Roses, en l'infantil masculí, que va aconseguir arribar a les semifinals, a les que va caure contra l'Inter de Bratislava, després de fer un paper notable en la seva fase de grups. Els eslovacs jugaran, a la final contra el Valladolid, que es va desfer del New Heroes holandès. En el mini masculí la final la jugaran l'Hospitalet A contra la Salle de Maó.

Pel que fa a la categoria femenina, en cadet la classificació va estar molt disputada entre Apollo Amsterdam i Banyoles, en el grup A, amb victòria holandesa i triple empat en el grup B entre Eivissa, Gran Canaria i Prat, que s'ha resolt a favor de les illenques per l'average. La final, doncs, entre Amsterdam i Eivissa. En infantil la final serà entre el St. Lluís de Menorca i l'Eïvissa, mentre que al mini la final serà entre el Sant Josep Obrer i l'Amer Cherokee.