L'Olot va aconseguir sumar un punt davant l'Ebre en un partit en el qual els de la Garrotxa van començar de manera elèctrica, però que es van haver de replegar després de veure que els aragonesos també volien jugar a l'atac. Segon i últim partit de sanció que compleix Raúl Garrido, en el qual Kevin Martínez va haver de tornar a seure a la banqueta de l'Olot.

A la primea part els olotins van sortir molt endollats, sobretot de cara a porta, amb un Xumetra molt actiu en els primers compassos amb dues accions molt clares en els primers cinc minuts de partit. La primera, amb una rematada que el porter va enviar amb els punys a córner, mentre que al minut 4, amb una acció trenada amb Marc Mas que el porter visitant va desfer amb els peus. A més, els olotins es mostraven molt segurs en defensa aquests primers minuts, cosa que li permetia desplegar-se més, molt segur en defensa i incisiu en atac. Al minut 11, novament hi va tornar l'Olot. Una falta xutada per Héctor Simon va ser rematada per Marc Cosme que va acabar marxant per poc fora de la porteria. A partir d'aquí el partit es va anar igualant i, prop de la mitja hora Xavi Ginard va aconseguir, amb el cos, evitar el gol després de la rematada de cap de Cabezas, en l'ocasió més clara, fins al moment, dels visitants. Els visitants van anar agafant el control del partit en aquesta part final de la primera part, estirant més les línies, tot i que l'Olot, a la contra, aconseguia trepitjar l'àrea de Salva, tot i que sense sort de cara a porteria, arribant-se al descans amb l'empat sense gols.

A la segona part, els visitants van sortir amb ganes de fer mal, arribant més fàcilment a l'àrea local, tot i que sense acabar de concretar davant de Ginard. La més clara va ser un tres contra dos al minut 72, després d'una pèrdua d'Héctor Simon que va conduir David Mainz i va cedir a Borja Martínez per xutar a porteria, però es va trobar amb Ginard, molt encertat durant tot el partit, que va evitar el gol visitant.

L'última ocasió clara del partit va ser per a l'Olot, a tres minuts del temps reglamentari, Marc Mas va aconseguir arribar a la línia de fons, però Héctor Simón no va arribar a rematar al punt de penal.

Al final, un punt per a cada equip, que sembla insuficient, però que manté l'Olot fora dels llocs baixos de la taula. La propera jornada, l'Olot visita el Vila-real B.