Victòria revitalitzant per a un Llagostera que no es vol despenjar de la lluita per la salvació directa. El partit al camp del cuer, un sentenciat Aragó, amb gairebé els dos peus a Tercera Divisió, no era fàcil. Pel fet que els locals venien d'una victòria contundent contra l'Ontinyent (0-5) i que els gironins venien de dues derrotes consecutives. Havien de respondre els blaugrana i Gabarre, que va trencar una sequera golejadora en l'últim partit al Municipal, va anotar el gol guanyador a la Ciutat Esportiva del Saragossa per donar tres punts molt necessaris al seu equip.

El conjunt aragonès podia certificar aquesta mateixa jornada el seu descens a Tercera però no per això va mostrar un nivell inferior a les seves possibilitats. El Llagostera sabia que no seria un partit fàcil tot i que va aprofitar molt bé la primera ocasió que va tenir. Al minut 22 de partit, una centrada des de la banda de Leo Ramírez la rematava, amb el cap, Toni Gabarre, que anotava l'únic gol de l'enfrontament. El davanter, que ja va marcar en l'anterior jornada contra el Badalona, encadena dues setmanes seguides marcant després de passar una dolenta ratxa de partits sense aconseguir veure porteria i transmetent unes sensacions negatives a l'atac llagosterenc.

Poc abans del gol gironí, Pep Biel avisava amb un xut que rebutjava Marcos, que al tram final del duel acabaria sent decisiu. La possessió i el control de la pilota després del gol visitant va passar a ser dels joves futbolistes de l'Aragó, que conscients de la situació no van renunciar a la seva idea de joc davant un Llagostera que no patia en excés. Ahmed ho provava amb un xut al minut 37 que marxava fregant el pal de la porteria dels gironins, que van veure com Pitu, lesionat, havia d'abandonar el terreny de joc encara abans del descans. A la segona meitat el filial del Saragossa va arribar amb més claredat a les immediacions de Marcos mentre que els llagosterencs, gestionant el seu avantatge al marcador, van tenir un parell d'opcions de sentenciar el partit al contraatac. L'Aragó posava una marxa més a partir de l'hora de joc. Van arribar els pitjors minuts d'un Llagostera que amb prou feines aconseguia tenir la pilota i sortir del seu propi terreny de joc.

En els últims cinc minuts, una opció clara per a cada equip. Primer, Leo Ramírez va tenir el 0 a 2 a les seves botes però el porter local va aturar el seu xut i poc després va ser Marcos, amb una gran intervenció, qui va evitar l'empat local i la catàstrofe per als gironins. Ja al temps afegit, el local Zalaya va ser expulsat i l'àrbitre assenyalava el final de l'enfrontament per a l'alegria del conjunt entrenat per Òscar Álvarez, que recupera el camí de la victòria després d'encadenar dues derrotes consecutives, davant el Sabadell i el Badalona.

Ara arriba una setmana de derbi. A sis jornades per al final, el Llagostera rebrà el Peralada amb la missió de derrotar-los i situar-se a 3 punts dels xampanyers. En cas de derrota, la permanència directa es complicaria més que mai.