El Reial Madrid va guanyar sense excessives complicacions el seu compromís a l'estadi de Gran Canaria i posa pressió a l'Atlètic de Madrid, segon classificat i amb un punt més que els de Zidane, a l'espera del que faci el conjunt matalasser avui en el seu partit al Metropolitano davant el Deportivo de la Corunya (20.45 h).

Els blancs, amb absències tan importants com Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos o Toni Kroos, no van patir per derrotar un Las Palmas que, després de l'empat del Llevant a Montilivi, és un pas més lluny de la salvació. El conjunt blanc, que sense gairebé cap mena d'opcions a la Lliga i amb el cap totalment en el partit de quarts de final de la Lliga de Campions de dimarts al camp del Juventus, es va avançar al marcador abans de la mitja hora de joc amb un gol de Gareth Bale, un dels protagonistes del partit.

Poc després, Nacho es va haver de retirar del partit lesionat. Encara abans del descans, de penal, Karim Benzema, que va ser capità, va marcar el segon i va deixar el partit gairebé vist per a sentència. A la segona part, on Zidane va dosificar encara més titulars com Modric o Casemiro, va anotar el tercer gol mitjançant, novament des dels onze metres, la segona diana de la tarda de Bale.