El francès Raphael Varane, defensa central del Reial Madrid, es va reintegrar ahir al treball de grup en la penúltima sessió preparatòria del conjunt de Zinedine Zidane per al derbi de demà contra l'Atlètic de Madrid (16.15) a l'estadi Santiago Bernabéu. Varane es va exercitar dijous a l'interior de les instal·lacions en el primer entrenament per al duel davant els lleons, però ja va poder en el segon treballar amb els seus companys. Mentrestant, Nacho Fernández, que es va lesionar en el partit contra Las Palmas, continua amb el procés de recuperació de la seva lesió a la cuixa dreta.

De la seva banda, Diego Pablo Simeone ja sap que no podrà comptar amb José María Giménez, lesionat amb la selecció de l'Uruguai durant la Xina Cup. A més a més, el tècnic argentí de l'Atlètic mantindrà el dubte del lateral Vrsaljko. El balcànic arrossega molèsties musculars però les proves que se li han realitzat descarten que pateixi cap lesió.

Més de 1.500 efectius vetllaran perquè la el duel entre el Madrid i l'Atlètic es desenvolupi amb total normalitat i es reforci la seguretat a l'estadi, segons va informar la Delegació del Govern. La Comissió Permanent de la Comissió Estatal contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància en l'Esport ha acordat declarar d'alt risc aquest partit.