El GEiEG va caure davant el Viladecans (33-41) en un partit en el que va acusar molt un mal inici (4-1) i en el que els punts eren molt cars d'aconseguir. Les gironines van poder reaccionar i el desavantatge al descans era només de cinc punts (20-25). A la segona part, sis minuts sense anotar es van notar al marcador final, que se'l van endur les visitants després d'un partit ajustat fins al minut 36.

El Bencriada va aconseguir la victòria davant el QSPORT després d'un partit en el que les banyolines van anar a remolc fins al darrer quart. Les de Sandra Ventura van haver de frenar el ritme anotador rival per aconseguir fer-se amb el triomf.

us te pa 70

El CEB Girona Citylift va caure a la pista del Torreforta (85-81) i es manté a la zona mitja de la taula. El partit va ser molt igualat i amb alternances en un marcador que no es va resoldre fins als instants finals.