El Barça d'Svetislav Pesic va sumar una important victòria ahir a la pista de l'Herbalife Gran Canària que li permet continuar a la part alta de la classificació de la Lliga endesa ACB. L'aler finlandès Petteri Koponen, imparable en atac i màxim anotador del partit amb 23 punts, va liderar la victòria dels blaugrana que, tot i el resultat final, no va ser fins a la represa quan van poder posar la directa. Abans, els de Pesic havien vist com el Gran Canària els plantava cara. Bona mostra d'això, l'ajustat 38-37 del descans.

Després del pas pels vestidors, Herbalife va fer un tímid intent d'anar-se'n al marcador (44-40 després de cistella d'Aguilar), però el Barcelona, recolzat en la bona actuació ofensiva de Koponen i Tomic, aconseguia un parcial de 0-7, i poc després se n'anava en l'electrònic davant un equip local desencertat en el tir (48-57). El quadre illenc es resistia a lliurar el xoc i reduïa diferències per part del jugador gironí, Oriol Paulí que ahir va arribar el seu partit número 100 a l'ACB (55-62), amb el que Pesic parava el partit per recompondre al seu equip, que concloïa aquest quart amb 9 punts de renda (58-67), amb un darrer triple de Ribas. Els de Pesic encaraven els últims cinc minuts amb 14 punts d'avantatge (62-76), i d'aquí al final es va limitar a guanyar sense més dificultats.