Contratemps important per a l'Olot, que avui ha vist com el Comitè de Competició imposava una sanció de dos partits al seu porter titular, Xavi Ginard. Si no ho arregla un recurs d'última hora a Apel·lació, el jugador balear es perdrà dos partits trascendentals com el d'aquest diumenge contra el Formentera, un rival directe per evitar el descens, i el del següent cap de setmana al camp del líder, el Mallorca. L'Olot, amb 38 punts, en té dos més que el Llagostera i el seu proper adversari, que amb 36 marquen la zona de promoció i de descens directe.

Ginard, segons consta a l'acta del darrer partit, va dirigir-se a l'àrbitre de Vila-real dient-li "t'has lluït, més igual que m'ensenyis targeta, t'has lluït". En el seu escrit el col·legiat consigna aquest fet en l'apartat d'altres "incidències" i no en el d'expulsions, on posa que l'Olot no en va rebre cap. Això, però, no ha evitat que Competició l'hagi castigat. En l'acta el col·legiat també posa que Ginard, instants després, va anar al seu vestidor a demanar-li disculpes.

Si es manté la sanció al porter balear, el juvenil Guillem Sacrest, de 18 anys, que ja va debutar contra l'Alcoià (1-1) fa algunes setmanes per una sanció de Ginard per acumulació de targetes, té tots els números per situar-se a sota els pals en aquestes properes dues jornades.