Aquest migdia (12h), el Municipal d'Olot viurà el partit més important de la temporada pel que fa als interessos del conjunt gironí. Els de Raúl Garrido reben la visita del Formentera, que amb dos punts menys és el primer equip que a dia d'avui perdria matemàticament la categoria. Després de dues jornades sense guanyar i sense fer-ho tampoc en els dos últims compromisos a casa, l'Olot busca retrobar-se amb una victòria vital que els permetria agafar un nou marge de punts amb el descens que han perdut les últimes setmanes.

En cas de victòria, deixarien el seu rival d'avui, el Formentera, cinc punts per sota a falta de només quatre jornades pel final, una distància considerable per afrontar un últim tram de temporada que es preveu frenètic pel que fa a evitar el descens.

La principal absència per als garrotxins és la del porter Xavi Ginard, que va ser sancionat amb dos partits. El juvenil Guillem Sacrest apunta a ser el seu relleu perquè ja es va posar pals fa unes setmanes davant l'Alcoià, encara que Bastida també té opcions de debutar amb la samarreta olotina. La resta de futbolistes estan disponibles per Garrido. El rival, el Formentera, ha guanyat tres dels últims quatre partits, encara que arriba a terres gironines després de perdre a casa amb l'Elx. Els balears superarien l'Olot en cas de victòria i comprimirien encara més aquesta zona de descens i els principals implicats per evitar-la. A la primera volta, empat a 1 gol a l'estadi de Sant Francesc.