Després d'imposar-se al València per 2-1, amb gols de Luis Suárez i Umtiti, i encadenar 39 jornades de Lliga sense conèixer la derrota, la plantilla del Barça va tornar a entrenar-se ahir al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar la seva visita de demà a la nit a Balaídos davant el Celta (21h).

El tècnic del conjunt blaugrana, Ernesto Valverde, va dirigir una sessió en la qual van participar tots els futbolista disponibles del primer equip i també els jugadors del Barça B Juan Miranda, Riqui Puig i Jokin Ezkieta. El filial juga aquesta nit al camp de l'Osca (21h, Gol Tv) en un enfrontament vital per evitar el descens.

Com és habitual l'endemà del partit, l'entrenament va ser de recuperació per als titulars de dissabte davant el conjunt che i més intens per a la resta del grup.

La plantilla tornarà a exercitar-se aquesta tarda, a les sis, a Sant Joan Despí. Una hora abans de l'entrenament, Valverde compareixerà en roda de premsa, en la prèvia del partit de Lliga contra el Celta.

Després de l'eliminació dels culers als quarts de final de la Lliga de Campions enfront el Roma, el partit d'aquest dissabte amb el Sevilla ha agafat molta més importància. Amb la Lliga pràcticament sentenciada -els blaugrana han de sumar 7 dels últims 18 punts en joc-, els de Valverde se centraran a guanyar la final de Copa per fer seu el doblet.

Per aquest motiu, demà, el tècnic extremeny podria fer rotacions pensant en la final de Copa del Rei que el conjunt blaugrana juga dissabte davant el Sevilla al Wanda Metropolitano de Madrid.

Els andalusos, que van empatar a casa contra el Vila-real (2-2) en un duel directe per entrar a l'Europa League, visiten demà el camp d'un Deportivo en alça després de reduir la diferència amb la permanència a 5 punts.

Montella també podria fer rotacions davant el conjunt gallec pensant en la Copa, ara mateix, el camí més fàcil dels sevillans per ser a Europa la temporada vinent.

Si el Barça aconsegueix la Copa davant el Sevilla, el següent objectiu seria proclamar-se campió de Lliga al més aviat possible.

Després de la victòria d'ahir de l'Atlètic davant el Llevant, continuen els 11 punts d'avantatge dels blaugrana respecte als matalassers. Si els dos equips mantenen aquesta ratxa guanyadora a la Lliga, la primera oportunitat dels de Valverde per ser campions es podria produir el cap de setmana del 5 i 6 de maig, al Camp Nou davant el Reial Madrid.