El Quart va perdre una bona oportunitat per sumar una victòria davant un dels equips de la part alta i, de passada, fer un favor al Bàsquet Girona, que d'aquesta manera diu adeu a les seves opcions de jugar la fase d'ascens a LEB Plata, per la combinació d'aquest resultat amb la seva derrota davant el Collblanc.

El partit va començar amb intercanvi de cistelles. Tots dos equips trobaven el forat per on fer mal al rival i es va aconseguir acabar el primer quart amb un resultat bastant alt, amb un cert avantatge per als illencs, tot i que no acabaven de marxar en el marcador. En el segon quart, els dos conjunts van ajustar les seves defenses, intentant evitar les cistelles fàcils que dominaven en el primer temps. Amb aquests ajustos, el ritme anotador va baixar una mica, arribant-se al descans amb un marcador de 39-43.

A la segona part el Quart va serrar més les dents, impedint que el rival s'acostés a cistella i intentant seleccionar el tir per reduir distàncies, posant-se a només un punt abans d'acabar-se el tercer quart (54-55). A l'últim i definitiu quart, però, el Menorca va demostrar per què es troba en segona posició i va encadenar un parcial de 13-22 que el va portar a sumar una nova victòria i certificar la seva classificació per a les fases d'ascens.

El Salt va fregar la victòria amb els dits en un partit que se li va escapar a la pròrroga davant El Olivar. El gran partit de Wimbish (37 punts, 10 rebots, 4 assistències i una valoració de 39 punts) només va ser secundat per Bunnell (21 punts-10 rebots) i no van ser suficient per aconseguir aturar el conjunt aragonès en el temps extra.

Els saltencs van sortir molt endollats i van aconseguir un avantatge de sis punts al final del primer quart, avantatge que es va veure minvat durant el segon període, més intens per part del conjunt visitant i que va quedar en només dos punts al descans (37-35).

A la segona part van començar a aparèixer els nervis a l'hora de llançar a cistella, i es va augmentar la pressió defensiva, amb la qual cosa els dos conjunts van veure reduït el seu ritme anotador. En l'últim quart això es va accentuar, encarint-se molt els punts d'un i altre equip, fins al punt que es va acabar forçant la pròrroga amb un marcador de 10-9 en aquest temps.

En la pròrroga els aragonesos van ser superiors al Salt i van acabar enduent-se la victòria cap a casa seva. Amb aquesta derrota el Salt segueix penúltim, a una victòria del Morabanc Andorra B.