El Divina Seguros Joventut no va fallar en un partit vital per a les aspiracions de salvació i va apallissar el RETAbet Bilbao a l'Olímpic de Badalona per 84-56. La victòria dels verd-i-negres va anar combinada amb la de rivals directes com el Betis contra el Burgos i la del Tecnyconta Saragossa davant el València. Això permet els de Carles Duran mantenir-se ben vius en la lluita per la permanència. La propera jornada els badalonins visitaran la pista del San Pablo Burgos amb la intenció de continuar l'escalada i d'enfangar el conjunt castellà.

La jornada d'ahir va deixar també la derrota del Barça Lassa a la pista de l'Unicaja Màlaga per 80-78 en un final ajustat i polèmic. Amb aquesta derrota els d'Svetislav Pesic veuen com el València els empata a 19 victòries a la tercera posició. Per últim, el MoraBanc Andorra va doblegar l'Estudiantes amb autoritat per 78-65.

D'altra banda, el Cafés Candelas Breogán ha aconseguit aquest cap de setmana l'ascens a la Lliga ACB després de proclamar-se campió de la LEB Or. D'aquesta manera, l'històric conjunt gallec torna a la Lliga Endesa 12 anys després del descens de la temporada 2005-06, en què va quedar cuer amb 11 victòries, a una del Menorca, que es va salvar.