«Portem tota la temporada jugant partits molt importants però, potser per la trascendència i els punts que queden per disputar i el rival, és el més decisiu fins ara. És ells o nosaltres», assegurava l'entrenador del Llagostera, Òscar Álvarez, a la prèvia del transcendental duel d'aquest migdia, a casa, davant l'Atlètic Balears.

El conjunt de Palma es troba en plaça de promoció de descens, amb 38 punts, un més que els gironins, que comencen la jornada en descens directe amb 37. D'aquí la importància del partit. En cas de victòria, els llagosterencs deixarien tocats i dos punts per sota els balears i tindrien nombroses opcions de sortir del descens, quelcom important psicològicament a aquestes alçades de campionat. Un empat «seria bo per a ells», tal i com destaca el tècnic, i una derrota deixaria molt crues les esperances locals per mantenir directament la categoria.

«Serà un partit molt semblant al que vam jugar a Eivissa. Hi ha molta necessitat i molta por a perdre. Serà un duel llarg i ells en qualsevol jugada et poden fer mal», recalcava Òscar Álvarez, que una jornada més no podrà comptar amb els lesionats Colorado, Maymí i Pitu.

Álvarez destaca que per a aquesta classe de partits «és molt important estar fresc mentalment» perquè són duels de molta pressió i on un petit detall pot marcar clarament les diferències.