El líder, el Mallorca, que podria certificar el campionat aquest mateix cap de setmana si superen l'Olot i Vila-real B i Elx perden, espera un Olot necessitat, encara sense saber per què no van sumar els tres punts contra el Formentera la setmana passada però amb ganes de seguir complicant la vida als equips grans de la categoria.

Els olotins juguen aquest migdia a l'històric estadi de Son Moix (12 h) amb la intenció de fer-la grossa i sumar tres punts que els permetin fer un pas de gegant, immens, cap a la permanència. No obstant, Raúl Garrido té tres baixes importants per al partit. Especialment la del porter, Xavi Ginard, i la del migcampista Hèctor Simón, jugadors clau per a l'esquema de l'equip i que ho han demostrat durant tota la temporada. Sacrest, el juvenil que estarà sota pals, no va ser gens exigit la setmana passada, quelcom que avui no passarà i haurà de demostrar la confiança mostrada pel seu entrenador. Alberto Toril, cedit pel Mallorca a l'Olot, tampoc podrà jugar per la famosa clàusula de la por.

El tècnic valencià de l'equip, veient el potencial del rival i sabent que un punt seria molt benvingut, podria apostar per un onze lleugerament més defensiu, amb entrada d'homes com Bigas al lateral esquerra i Roger Vidal, que gairebé segur entrarà al mig del camp en substitució d'Hèctor Simón.

El líder incontestable de la categoria, el Mallorca, té el campionat a tocar tot i que només ha guanyat un dels últims vuit partits que ha disputat. Els de Vicente Moreno no passen pel seu millor moment de forma i ho poden aprofitar els garrotxins, conscients de la dificultat de l'empresa però també valents per sumar tres punts que els enlairin a la taula.