Palma de Mallorca ha acollit aquest cap de setmana la segona fase de la Lliga de Clubs Iberdrola de Gimnàstica Artística femenina, que va reunir gimnastes de set federacions autonòmiques: Andalusia, Astúries, Balears, Catalunya, Comunitat Valenciana, Galícia i Madrid.

El Salt Gimnàstic Club hi va competir amb un equip a la Primera Divisió, i un altre a la Segona. El de Primera, va aconseguir una meritòria segona posició, on cal destacar sobretot el bon paper de Nora Fernández i Sara Coll que a la primera jornada, una amb la grip i l'altra lesionada, no van poder competir. Gràcies a aquest segon lloc també a la general, el Salt Gimnàstic Club disputarà d'aquí a unes setmanes amb els quatre primers classificats, la gran final a Manresa.

Aquest segona posició, però no va ser l'única alegria del Salt Gimnàstic Club aquest cap de setmana a Mallorca, i és que la seva gimnasta Laura Bechdejú va ser escollida la millor gimnasta de Primera Divisió de la Liga Iberdrola.

Pel que fa a l'equip de Segona Divisió del Salt Gimnàstic Club, aquest va acabar quart, però amb la suma de les classificacions de les altres jornades es van acabar adjudicant la primera posició. No obstant això, no podrà pujar ni disputar el play-off, ja que el club saltenc ja té un equip a Primera.

També cal destacar el bon paper de Pau Jiménez i Hugo Rebollar, que aquest cap de setmana han competit amb la selecció espanyola júnior a l'Internacional TGW Austrian Team de gimnàstica artística celebrat a la ciutat de Linz (Àustria).

Cal destacar la bona actuació de Pau Jiménez, que li va servir per proclamar-se campió absolut individual i per equips. Aquests dos gimnastes del Salt Gimnàstic Club s'han guanyat per mèrits propis ser presents com a representants de la selecció espanyola a la Gimnasiada que tindrà lloc del 2 al 9 de maig a Marràqueix.