L'Atlètic de Madrid es va convertir en finalista de la Lliga Europa després de vèncer (1-0) l'Arsenal amb un solitari gol de Diego Costa en el partit de tornada de les semifinals d'una competició que els de Diego Pablo Simeone intentaran guanyar per tercera vegada després dels èxits d'Hamburg el 2010 i Bucarest el 2012.

Després d'un inici de la primera part en el qual els visitants van dominar el duel i van disposar d'algunes ocasions, els matalassers van millorar i van començar a acostar-se a la porteria d'Ospina fins que Costa va marcar just abans del descans. A la represa, els locals van saber aguantar l'avantatge al marcador i van aconseguir el bitllet per a la final, en la qual s'enfrontaran al Marsella.