El barcelonista Sergi Roberto ha estat suspès amb quatre partits pel Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), en relació amb la seva expulsió en la trenta-sisena jornada de LaLiga Santander contra el Reial Madrid.

Sergi Roberto, segons es recull en l'acta arbitral del partit, va ser expulsat en el minut 44 per "copejar un adversari amb el seu braç, amb l'ús de força excessiva, no estant la pilota a distància de ser jugat".

En la sentència del Comitè de Competició es recull que el Barcelona, en el seu intent de demostrar una diferent interpretació de la intencionalitat de l'acció, "no ha aportat formalment proves juntament amb el seu escrit d'al·legacions, limitant-se a manifestar que les imatges del partit són 'd'accés públic' (sic)".

Competició considera que l'acció de Sergi Roberto descrita en l'acta arbitral es tracta d'una "infracció de l'article 98.1 del Codi Disciplinari de la RFEF, en concórrer, al costat d'una acció violenta ('amb força excessiva'), els restants elements d'aquest tipus infractor: acció dolosa ('copejar un adversari amb el braç') i comesa a distància d'on es desenvolupa el joc ('no estant la pilota a distància de ser jugat')".

També assenyala que "es procedeix a estimar la pretensió subsidiàriament impetrada pel Barcelona" en estimar que "no existeixen raons que permetin o aconsellin imposar una sanció superior a la de quatre partits de suspensió, prevista amb caràcter mínim en el citat article".