La jugadora de Liechtenstein, Kathinka Von Deichmann i la de Castelló, Sara Torribes, disputaran aquest matí a partir de les 11 h la final de la tercera edició del Torneig Internacional Femení Solgironès Ciutat de la Bisbal que va començar dissabte passat amb una fase prèvia.

Von Deichmann, botxí de la gironina Paula Badosa, es va desfer ahir en dos sets de la suïssa Jeil Tiecham, cap de sèrie número 4 del quadre i molt estimada pel públic de la Bisbal. La suïssa arrosegava una lesió a un dit de la mà dreta que li va impedir jugar el partit amb total comoditat. Això ho va aprofitar la tennista de Liechtenstein, en un gran estat de forma, que es va imposar per 6-1 i 6-4.

En l'altra semifinal, Sara Sorribes, cap de sèrie número1 del torneig, va guanyar la russa Vitalia Diatchenko, cap de sèrie número 4, també en dos sets (6-1 i 6-3). La tennista de Castelló va fer un joc molt variat amb diferents efectes i canvis de ritme i d'altura que li va permetre guanyar el partit amb força comoditat.

En els dos partits disputats en la jornada d'ahir hi va haver una gran afluència de públic i també van debutar els equips d'aplega-pilotes i els jutges de línia, que van fer un bon treball, demostrant molta atenció i professionalitat.

Per a la final d'avui entre Von Deichmann i Sorribes s'espera la presència de diverses autoritats, com el secretari general de la Reial Federació Espanyola de Tennis, Jaume Querol; el delegat d'Esports de la Generalitat de Catalunya, Josep Pujols; el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Pruna; o l'extennista professional Manuel Orantes.