El Reial Madrid va celebrar ahir, amb una multitudinària rua pels carrers de la capital d'Espanya, la consecució de la seva tretzena Lliga de Campions (set amb l'actual format i sis amb l'anterior, de Copa d'Europa), festa que va acabar a l'interior de l'estadi Santiago Bernabéu.

La comitiva del conjunt blanc va arribar a Madrid ahir, procedent de Kíev, a les set del matí, després d'aconseguir la Lliga de Campions a la capital ucraïnesa davant el Liverpool anglès pel resultat de 3-1. A les sis de la tarda va començar la celebració del títol del Reial Madrid pels carrers de la ciutat.

Aquesta festa va iniciar-se amb la tradicional ofrena a la Verge de l'Almudena, la catedral de la capital espanyola, on van ser rebuts pel bisbe auxiliar de Madrid, Jesús Vidal. Seguidament els membres de la plantilla i també tot el cos tècnic es van encaminar cap a la seu de la Comunitat de Madrid, on van ser rebuts pel president, Ángel Garrido, i la següent parada la van fer a l'Ajuntament de la ciutat. Allà es van trobar amb l'alcaldessa, Manuela Carmena.

Després va arribar l'apoteosi a la plaça de Cibeles, on hi va haver parlaments de tots els jugadors. La celebració va concloure amb una festa a l'estadi Santiago Bernabéu, que es va anar allargant fins ben entrada la matinada.