El Campionat del Món de Windsurf Catalunya - Costa Brava arriba a l'equador amb un empat en foil entre Estimat Vrieswijk, de Bonaire, i el francès Nicolas Goyard

Arribem a l'equador del Campionat del Món Gran Premi Catalunya - Costa Brava de Windsurf i cada vegada falta menys per conèixer els guanyadors. En aquesta tercera jornada de competició s'han disputat dues eliminatòries completes de foil.

Després de sis mànigues, el windsurfista de Bonaire Estimat Vrieswijk (NB-20) i el francès Nicolas Goyard (F-465) empaten al capdavant de la classificació provisional de foil, per davant de l'alemany Sebastian Kördel(GER-220).

Els tres windsurfistes es mantenen en les posicions privilegiades des de la primera jornada de regates i sembla que es disputaran entre ells el títol de la prova catalana en la modalitat de foil.

Dels dos windsurfistes espanyols en competició, Fernando Martínez (ESP-71) ha escalat una posició i ara ocupa la 26, mentre que Ramon Pastor (E-72) ha pujat quatre llocs i ocupa el 34.

Al marge de la prova esportiva, han començat a arribar les primeres furgonetes de les més de 800 que s'han inscrit a la XV Concentració de Volkswagen que se celebra aquest cap de setmana, coincidint amb el campionat de windsurf, al càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador.