El Reial Valladolid va vèncer (0-3) el Numància a Los Pajaritos a l'anada de la final del play-off d'ascens a Primera Divisió, un partit en què el conjunt visitant va aconseguir una victòria que deixa els de Sergio González amb peu i mig a la màxima categoria del futbol espanyol a falta del desenllaç de dissabte (20.30 hores) a Zorrilla.

El conjunt numantí va posar ganes en uns primers minuts de tempteig, amb Pere Milla inspirat. No obstant això, els de Sergio González es van anar acostant de forma més clara amb el pas dels minuts. Els acostaments tímids es van anar succeint fins que Kiko Olivas va marcar el 0-1 a 10 minuts per al descans.

Els locals van posar una marxa més a la represa, tot i que el Valladolid no es va intimidar en el seu objectiu d'encarrilar encara més l'eliminatòria. Pablo Hervías, que acabava de substituir el lesionat Javi Moyano, va fer el 0-2 de falta i només 10 minuts després Óscar Plano va aprofitar una contra per fer pujar el tercer al marcador, sentenciant el duel i pràcticament l'eliminatòria.