Un grup d'exjugadors del Sarrià assumirà, si no hi ha cap canvi d'última hora, aquesta nit, la junta del club en una assemblea de socis convocada per trobar relleu a l'anterior directiva que presidia Alicia García des de fa cinc anys. Joan Llunell, com a president, i Jordi Paretas, com a vicepresident, seran els caps visibles d'un ambiciós projecte que pretén professionalitzar l'àrea esportiva de l'entitat i potenciar els primers equips sènior, tant masculí com femení, portant-los a categories superiors. No tenen pressa, però tampoc amaguen que «com més aviat millor» desitgen veure el Sarrià de nois a Divisió d'Honor Plata, i el de noies, a Lliga Catalana. I de la mateixa manera, a la majoria d'equips de la base competint al màxim nivell a les lligues catalanes, també.

L'assemblea arrencarà a les 9 de la nit al pavelló de la UE Sarrià. El grup que assumirà la junta directiva ja va fer un primer pas fa unes setmanes quan els anteriors gestors van presentar la dimissió. Aleshores ja van anunciar que si no sortia ningú més, ells assumirien el repte. «No tenim constància que s'hagi presentat cap altra proposta», va explicar ahir Jordi Paretas, exjugador del club de tota la vida i que també va ser regidor d'Esports del municipi.

A la directiva tindran el suport d'altres exjugadors com Albert Viñolas, Guillem Mayola, Jaume Pórtulas, Dani Casas i Cristina Capell (jugadora de l'equip femení que assumirà l'àrea social). També tornarà al club l'expresident Josep Arroyo. Els nous impulsors del Sarrià ja tenen lligada la contractació de Josep Espar com a director esportiu i tècnic del primer equip, que juntament amb els dos coordinadors esportius, Guillem Torres i Víctor Espeso, formaran l'estructura esportiva del club.