Fidel a la seva política de nodrir-se de gent de la demarcació, l'Olot anunciava, i també presentava ahir, al seu segon fitxatge de cares a la propera temporada. Es tracta del davanter Marc Nierga, de 26 anys, i un dels principals objectius de la secretaria tècnica que encapçala Sergi Raset. Una setmana després de rescindir el contracte que l'unia al Lleida Esportiu, Nierga aterra a La Garrotxa per apuntalar un atac que ja compta amb Marc Mas i Marc Cosme. Arriba amb «molta il·lusió»; tot prometent «treball i esforç», a l'hora que té ganes de recuperar el seu olfacte golejador, aquell que al Guijuelo, uns anys enrere, li va fer guanyar-se el sobrenom de l' Increïble.

Més de 170 partits i 38 gols comptabilitza a la categoria de bronze, on hi ha jugat amb els filials del Saragossa, Granada i Osasuna, el propi Guijuelo i el Lleida Esportiu. A més, ha debutat a Segona A de la mà de l'Alcorcón. Un bon currículum que vol seguir nodrint de bons números aquest curs vinent a Olot. A casa seva. «Estic molt il·lusionat amb aquesta nova etapa. Tornar al club de la meva ciutat sempre és un repte molt gran. Tinc ganes de recuperar la confiança i donar-ho tot per aquest escut», deia ahir, durant la seva presentació. «Sempre tiren els colors de casa», emfatitzava, explicant que va veure «amb nervis» el partit que l'Olot va disputar amb l'Elx fa unes setmanes i que li va permetre salvar la categoria de manera agònica.

Amb ganes de «començar ja» la pretemporada, va dir també que anhela «enganxar la gent al camp i que estigui al costat de l'equip», després de definir-se com «un futbolista treballador, rematador i que es desmarca molt». Va prometre «esforç i treball», recordant que «tornar a casa sempre és un plus de motivació». D'ell, Sergi Raset va destacar «l'experiència a la categoria» i que arriba a Olot en una «molt bona edat».

L'Espanyol, rival a l'estiu

D'altra banda, ahir es va poder saber que l'Espanyol serà un dels rivals de l'Olot d'aquesta pretemporada. L'equip blanc-i-blau, que aquest curs dirigirà Joan Francesc Ferrer Rubi des de la banqueta, visitarà el Municipal el proper dijous 19 de juliol.